Vierailu Hollywoodissa, osa 2

Tämä on toinen osa Hollywoodin vierailun kuvareportaasista. Kirjoitus on pahasti myöhässä, koska olimme reissussa jo heinäkuun lopussa. Toisaalta kun katsoo ulos joulukuun pimeyteen koto-Suomessa, niin kesäisen matkan muistelu saattaa juuri nyt olla paikallaan. Tässä toisessa osassa keskityn vierailuun Paramount-studioilla. Ensimmäisen osan löydät täältä.

Paramount Studios Tour

Paramount Pictures
Paramount Pictures. Kuva: Otto Manninen

Tuotantoyhtiö Paramount Pictures on ollut minulle aina synonyymi Hollywoodille. Paramount onkin yksi maineikkaimmista amerikkalaisista elokuvayhtiöistä, jonka historia ulottuu yli 100 vuoden taakse. Tuttu logo, jossa vuorenhuippua ympäröivät tähdet, nähdään muun muassa Indiana Jones-, Kummisetä-, Star Trek-, Titanic-, Mission Impossible– ja Beverly Hills kyttä -leffojen alussa. Yhtiön logossa oli alkuaikoina 24 tähteä, jotka kuvastivat yhtiön palkkalistoilla tuolloin olleiden tähtinäyttelijöiden määrä.

Jatka lukemista ”Vierailu Hollywoodissa, osa 2”

Vierailu Hollywoodissa, osa 1

Olin heinäkuun lopussa ystävieni kanssa lomamatkalla Kaliforniassa ja vietimme muutaman päivän myös Hollywoodissa. Hotellimme sijaitsi Sunset Boulevardilla, josta oli lyhyt kävelymatka mm. Chinese Theatrelle ja Hollywood Walk of Famelle. Yhden aamupäivän käytimme Paramount Studios -vierailulla. Tässä lyhyt kuvareportaasi tuolta reissulta.

Hollywood Walk of Fame

Chuck Norrisin tähti
Chuck Norrisin tähti Hollywood Walk of Famella. Kuva: Henrik Jussila

Jatka lukemista ”Vierailu Hollywoodissa, osa 1”