Driven

(USA 2001)

Ohjaus: Renny Harlin
Pääosissa: Sylvester Stallone, Burt Reynolds, Kip Pardue

Driven (2001)
Driven (2001)

Renny Harlinin elokuvaversio Formula 1:stä singahtaa yli shikaanissa sellaisella vauhdilla, ettei Kyllönen ehtisi ihmetellä kuskin sijaintia ääneen. Sylvester Stallonen käsikirjoittama leffa vaatii joko perjantai-illan keveän tunnelman tai puolinukkuvan asenteen. Itse nukahdin 15 minuutin jälkeen tunniksi enkä tainnut menettää paljoa. En tohdi kieltää tätä kokemusta keneltäkään, mutta en sitä suoranaisesti voi suositellakaan. IMDb-linkki

2 vastausta artikkeliin “Driven”

  1. Katsoin uudelleen Renny Harlinin ohjaaman Driven-leffan. Elämäkertakirjassaan (2021) Harlin kuvaa elokuvaa jälkikäteen ajateltuna elämänsä suurimmaksi virheeksi. Tämä johtui siitä, että ura oli saanut uutta nostetta edellisestä elokuvasta Deep Blue Sea (1999), mutta ajautui alamäkeen Drivenin jälkeen.

    Driven ei ole kovin onnistunut elokuva. Siinä on hetkensä, mutta kokonaisuus jää hieman muoviseksi. Elokuva on hieman kuin pitkä musiikkivideo. Seurattavia hahmoja on kohtuullisen paljon eikä kenenkään tarinaan ehditä paneutua. Kisakohtaukset ovat hienosti toteutettuja. Kiihdyttely kilpa-autoilla Toronton kaduilla on samaan aikaan huikea ja hölmö.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.