Katujen laki

(Out For Justice, USA 1991)

Ohjaus: John Flynn
Pääosissa: Steven Seagal, William Forsythe, Jerry Orbach

Out For Justice (1991)
Out For Justice (1991)

”Etsitkö toimintaa? Nyt löytyi!” lupaa DVD:n takakansiteksti. En ole ihan varma, mitä löytyi, mutta John Flynnin yksioikoisessa toimintaleffassa Steven Seagal esittää brooklynilaista poliisia, Ginoa, joka on kasvanut pojasta mieheksi kaikkien kulmakunnan konnien kanssa. Konflikti syntyy tietysti vanhan kaverin kanssa, joka on väärällä puolella lakia. Elokuvan syvyysvaikutelmaa rakennetaan useasti toistuvilla kertomuksilla Ginon lapsuudesta, jotka alkavat jossain vaiheessa puuduttamaan. Konnien raajat sen sijaan puutuvat Seagalin sujuvien Aikido-liikkeiden ansiosta. Lämpöä elokuvaan tuo söpö koiranpentu. IMDb-linkki

3 vastausta artikkeliin “Katujen laki”

 1. Aika pläjäys on tuo, toisaalta taattua Seagal ”laatua”. Ei toimintakomediaa vaan komediatoimintaa… Koiranpentu on kiva, jos sitä olisi näytetty enemmän olisi leffakin noussut aivan eri tasolle. :0)

 2. stefu on vaan äiä!
  suosittelen tutustumaan ukon tuotantoon useamminkin, on se vaan äiä!
  Saa aina jotenkin ex-supersotilaan piilotettua normiammattiin. (esim. kaappaus raiteilla, jossa kokki(stefu) on ex-erikoisjoukkojen jäsen)

  Ja kun juonet on vaan heikkoja niin aina voi laittaa vaikka zombeja vastustajaksi.

  Tosin ukon tuotantossa uusimmissa alkaa ikä näkyä, enemmän asetta, vähemmän fyysistä aktionia-sama kuin slylla rambo 4:ssa.

  Naurussa on kyllä pitelemistä, mutta naurun seurauksena pitää sen monokkelin tippua konjakkilasiin, sillä tämä on sofistikoitunutta kulttuuria.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.