Mikä olisi blogin 300:s elokuva?

300:s elokuva?
300:s elokuva?

Ihminen on tavoitteellinen olento ja siksi erilaiset matkan edistymistä ilmaisevat merkkipaalut tai virstanpylväät ovat jossain määrin merkittäviä. Elokuvablogin kanssa lähestymme yhtä etappia – 300:tta elokuva-arviota. Arkistossa on tällä hetkellä 297 leffa-arviota ja toivoisinkin ehdotuksia siitä, mikä voisi olla 300:s elokuva. (Zack Snyderin ohjaama 300 on valitettavasti jo käsitelty.) Ehdotuksia?

14 vastausta artikkeliin “Mikä olisi blogin 300:s elokuva?”

 1. Miehet jotka vihaavat naisia.

  Kolmen sadan rajapyykkiä ei kannata ylittää hutiloiden, joten ainakin pieni laadunvarmistus kannattaa. Ei tämäkään maailmankaikkeuden paras elokuva ole, mutta sitähän ei tässä kysyttykään. Onkohan se vaarallista olla kateellinen ruotsalaisille?

 2. off topic: Henrik on hyvä ihmistuntija, se on laittanut mulle kantikkaan pään avatariin. :o)

 3. Kiitos ehdotuksista tähän mennessä. Ehdotettu on:
  – Carol Reed: Kolmas mies (1949)
  – Pete Docter: Up (2009)
  – Niels Arden Oplev: Miehet jotka vihaavat naisia (2009)

  Lisää kandidaatteja olisi silti mukava saada, joten rohkeasti vaan tekstiä alla olevaan kommenttikenttään. Jussi: Ottaisin mielellään kehut vastaan, mutta tässä tapauksessa kone arpoo nuo kuvat.

 4. Vitsit jos arvostelisit teatteria, niin ehdottomasti Smedsin Mental Finland, mutta siis miten olisi Kunniattomat paskiaiset tai sitten Amelié? Mulla ei ole mitään järkiperusteita, mutta ensimmäinen on vaan niin hyvä ja jälkimmäinen vaan niin ihana klassikko!

 5. Kahdeksan surmanluotia – ja ehdottomasti täyspitkästä versiosta 🙂

 6. 300 on kuitenkin sellainen virstapylväs, että ehdotan toisenlaista suuntaa. Aina välillä on hyvä hieman suhteuttaa asioita.

  Ehdotan siis esim.
  Killer Barbys vs. Dracula
  http://www.imdb.com/title/tt0327001/
  House of the Dead
  http://www.imdb.com/title/tt0317676/
  Rollerball
  http://www.imdb.com/title/tt0246894/
  Day of the Dead 2: Contagium (ei mitään yhteyttä ns. ykkösosaan)
  http://www.imdb.com/title/tt0411269/

  Minkä tahansa noista jälkeen arvostaa oikeita elokuvia taas paljon enemmän.

 7. Ehdotuksia 300:nneksi elokuvaksi alkaa olla jo oikein mukavasti ja ajattelin, että kirjoittelen hetken aikaa ainoastaan ehdottamistanne leffoista – sen verran hienoja ehdotuksia on tullut. Elokuvat #298, #299 ja #300 tulevat olemaan Teidän ehdottamianne, mutta mitkä ne ovat? Yritän olla ripeä, mutta ensin on kai katsottava ne leffat…

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.