Pallosalamasta Sovitukseen

Viime vuodet ovat olleet blogien luvattua aikaa. Yhä suurempi, mutta pirstaloituneempi joukko suomalaisia on seurannut toistensa elämää netissä. Toiset kirjaavat petiin kaadettuja naisia, toiset lemmikkiensä elämää ja yllättävän monet neulontaharrastuksensa etenemistä.

Itse olen kirjoittanut elokuvablogiani nyt kaksi vuotta enemmän ja vähemmän verkkaisella tahdilla. Joulukuun 27. vuonna 2005 kirjoitin ensimmäisen kommenttini Pallosalama-elokuvasta ja viimeisin merkintä on tuoreesta Sovitus-leffasta. Elokuva-arvioiden määrä hipoo nyt kahtasataa.

Alkuperäinen ideani on pitänyt kohtuullisen hyvin ja on luettavissa bannerin alla: ”Verkkopäiväkirja näkemistäni elokuvista”. Tosin viime aikoina yhä useammat hienot ja vähemmän hienot elokuvat ovat jääneet ilman mainintaa. Kaikista nähdyistä elokuvista ei vain jaksa kirjoittaa. En ole myöskään halunnut tehdä harrastuksestani rasitetta, ja siksi elokuvat ovat valikoituneet.

Vuonna 2008 lupaan jatkaa valitsemallani tiellä ja kehittää muutamia uusia osioita Eilen elokuvissa -blogiin. Ajatuksissa on pyörinyt ainakin elokuvakritiikin kommentaarisarja ja ”Serkku suosittelee” -osio, josta kerron lisää myöhemmin.

Hyvää uutta vuotta kaikille, jotka ovat jaksaneet tähän asti lueskella ja silloin tällöin kommentoidakin kirjoituksiani. Toivottavasti kohtaamme täällä jatkossakin. Tunnen todennäköisesti suurimman osan lukijoista henkilökohtaisesti, mutta kai tänne joku eksyy hakukoneenkin avustuksella. Kiitos siitä kuulunee Kaikkivaltias Googlelle 😉

Ei muuta kuin: ”Action!”

Henrik

2 vastausta artikkeliin “Pallosalamasta Sovitukseen”

  1. Näinpä juuri..hyvää alkanutta vuotta näinkin myöhäisessä vastauksessa ja kiitoksia blogittamisesta.Vaikka kommentointi onkin omalla kohdallani ollut hieman laiskaa olen silti mielenkiinnolla lueskellut kirjoituksiasi ja toivottavasti jaksat vielä vastaisuudessakin pitää tahtia yllä !

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.