Kuukauden soundtrack: Parade

Parade (1986) - klikkaa kuvaa ja kuuntele Spotifyssa

Parade (1986) on Princen kahdeksas studioalbumi. Levy on soundtrack elokuvaan Under The Cherry Moon, joka on puolestaan Princen toinen elokuva. Kuten olen aiemmin kirjoittanut, Under the Cherry Moon kuuluu sarjaan elokuvia, joiden soundtrack on huomattavasti parempi kuin itse elokuva. Musiikillisesti hieno ja freesi soundtrack alkaa yhdellä otolla äänitetyillä kappaleilla Christopher Tracy’s Parade, New Position, I Wonder U ja Under The Cherry Moon. Keskivälin helmenä on Girls & Boys, joka on yksi albumin neljästä singlejulkaisusta. Muut singlelohkaisut ovat Mountains, Anotherloverholenyohead sekä levyn ehdottomasti suurin hitti Kiss. Levy päättyy hienoon akustiseen kappaleeseen Sometimes It Snows In April. Toivottavasti tämä huhtikuu ei enää tarjoa lumisadetta, vaan voimme siirtyä jo kevääseen.

Prince And The Revolution: Parade (1986) – Spotify >>>

3 vastausta artikkeliin “Kuukauden soundtrack: Parade”

  1. Loistava levy..ja tosiaan leffa ei yllä samalle tasolle.

    Välilä tuntuu että musikaalisuus ja visuaalinen lahjakkuus eivät mahdu samaan kokonaisuuteen mitenkään..suurin osa Princen musiikkivideoistakin kun on melkoista roskaa, eikä hän mielestäni ole siinä suhteessa poikkeus lahjakkaiden muusikoiden kohdalla.

    Tietenkään Paraden suurimmat ongelmat elokuvana eivät ole visuaalisia..mutta tuli vain mieleen.

  2. Joskus voi tosiaan olla parempi pysyä siinä, minkä todella osaa. Toki taiteellinen vapaus pitää sallia, mutta lopputulos ei aina ole niin hyvä.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.