Uusi Bond: Skyfall

Nyt siis tiedämme, että seuraavan James Bond -elokuvan nimi on Skyfall. Elokuvan ohjaa Sam Mendes ja salaisena agenttina jatkaa Daniel Craig. Muissa keskeisissä rooleissa nähdään mm. Javier Bardem, Judi Dench, Naomie Harris, Bérénice Marlohe, Ralph Fiennes, Albert Finney ja Ben Whishaw.

Juonesta tuotantoyhtiön tiedote kertoo:

In SKYFALL, Bond’s loyalty to M is tested as her past comes back to haunt her. As MI6 comes under attack, 007 must track down and destroy the threat, no matter how personal the cost.

Bondikin on nykyään Facebookissa:
www.facebook.com/JamesBond007

2 vastausta artikkeliin “Uusi Bond: Skyfall”

  1. Jaaha, kun olisin voinut vaikka vannoa, että se on James Eurobond ja Lupa karpata 😉 Mutta onkin tainnut nimen ideoineen lukemistoon kuulua Asterix sarjakuva, kun taivaan tippumista povaa…

    Njaa… Taitaa olla jonkin sortin maailmantuhoojan koodinimi tämä movie title… siis kun tuo intiaanien povaama maailmanloppukin on niin liki tuota ensi-ilta päivää…

    1. Skyfall on vasta englanninkielinen nimi. Levittäjällä on ainakin periaatteessa vielä mahdollisuus luovaan suomennokseen. Toki viime vuosina leffojen nimien kääntäminen on harvinaistunut, joten Skyfall se lienee.

      Tai sitten Hei, me pudotaan.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.