Sietämätöntä julmuutta

(Intolerable Cruelty, USA 2003)

Ohjaus: Joel Coen
Pääosissa: George Clooney, Catherine Zeta-Jones, Cedric The Entertainer

Romanttinen komedia voi olla hauska ja Coenin veljekset ovat sen todistaneet. Sietämätöntä julmuutta kertoo menestyvästä avioerojuristista (George Clooney), joka pystyy kääntämään tapauksen kuin tapauksen asiakkaansa eduksi. Miten käy, kun pöydän toiselle puolelle istuu Catherine Zeta-Jonesin esittämä petetty vaimo? Vuonna 2003 valmistunut elokuva on kevyt, hauska ja nokkela, ja saa odotukset kohoamaan marraskuussa Suomen ensi-iltaan saapuvan Burn After Reading -elokuvan osalta. IMDb-linkki

7 vastausta artikkeliin “Sietämätöntä julmuutta”

 1. Valitettava poikkeama muutoin hienolla uralla.Kuvaus ja valot toimivat jälleen, mutta muutoin ei tästä leffasta voida puhua samaan aikaan Coenien muiden elokuvien kanssa ( poikkeuksena Lady killers joka oli myös höttöä ).

  SILTI elokuva on parempi kuin 99 % romanttisista komedioista noin yleensä ja myönnän nauraneeni makeasti lopun murtovaras osiolle.

  Tulevia leffoja odotellessa..

 2. Burn After Reading on muuten Rakkautta ja Anarkiaa -festarin avajaiselokuva torstaina 18.9. klo 19.00. Näytös on tosin loppuunvarattu.

 3. Kävin muuten juuri katsomassa WALL-E :n joka oli aivan loistava. Innostuneena kotiin päästyäni aloin hakea tietoa käytetyistä kuvaustekniikoista ja löytyihän niitä sekä tämä mielenkiintoinen tieto :

  ”To help the layout artists design live-action camera moves, Pixar brought in seven-time Oscar nominee Roger Deakins, a DP for such films as No Country for Old Men, O Brother, Where Art Thou?, Fargo, and The Shawshank Redemption.”

  Koko artikkeli löytyy osoitteesta :
  http://www.cgw.com/ME2/Default.asp

  Joutunee kaivamaan Current issue – Issue archive osaton alta lehden, issue Date: Volume: 31 Issue: 7 (July 2008)
  Otsikolla : Rampart Risk-Taking

  Suosittelen elokuvaa ( siis WALL-E ) lämpimästi.

 4. WALL-E on ollut mullakin mielessä. Täytyy saada itsensä raahattua taas elokuvateatteriin, jossa olen viime aikoina käynyt aika laiskasti.

 5. Kävin itse katsomassa Wall-E:n ja hyvää ja kaunista oli.

  Kävin katsomassa Appleseed:ex-machinan Rakkautta ja anarkiassa ja siinä oli taas sellaista silmäkarkkia, että oksat pois. Animaatio tulee kyllä oikeuksiinsa juuri teräväpiirtona(HD).

  Japsi animaatiot on muutenkin ollut sellaista foto-realismia välillä, että alta pois.

 6. Final Fantasyt tulee mieleen..toivottavasti Appleseed oli juoneltaan parempi, ainakin hyvä pohja on olemassa mangassa ( toisin kuin FF:issä ). En ole seurannut mihinkä juttuun tuo ex-machina perustuu, mutta komea traileri ainakin leffalla oli.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.