Chuck Norris -leffamaraton viikonloppuna

Invasion U.S.A. (1985) -dvd
Invasion U.S.A. (1985) -dvd

Tänään saapui postissa odotettu dvd: Joseph Ziton ohjaama Invasion U.S.A. (1985). Elokuva esitettiin vastikään Helsingissä myös isolla kankaalla, kun elokuva oli osa Night Visions -elokuvafestivaalin Cannon ikuisesti -sarjaa. En valitettavasti päässyt mukaan tuohon näytökseen, mutta paikkaamme tätä puutetta tulevana viikonloppuna, kun katsomme kahden kaverini kanssa liudan Chuck Norris -leffoja. Ohjelmistossa on Invasion U.S.A. -leffan ohella ainakin Octagon – hiljaiset tappajat (1980), Suoraa toimintaa 1-3 (1984; 1985 ja 1988) ja Delta Force (1986). Viikonloppu kuluu siis laatuelokuvien parissa.

Antti Tohka on kirjoittanut hyvän arvion (Elitisti 14.10.2004) Invasion U.S.A. -elokuvasta enkä tiedä, mitä siihen on enää lisättävissä.

3 vastausta artikkeliin “Chuck Norris -leffamaraton viikonloppuna”

  1. Sulla on oikein leffaputki päällä, hieno juttu, grattis! Aiempaan postaukseesi viitaten odotan hirmuisesti Interstellarin näkemistä. Lähiviikkoina onnistuu, toivon. Palaillaan ehkä sitten.

    1. Joo, tällä viikolla on ollut hieman aktiivisempaa bloggailua. Kerro mielipiteesi Interstellarista sitten kun olet nähnyt elokuvan.

  2. Viikonloppu on ohi ja siten myös leffamaraton. Norris-leffoista jäi katsomatta vain Delta Force. Lisäksi tuli katsottua tukku muitakin elokuvia, kuten Rush (2013, IMDb) ja Bill Murrayn Mies joka luuli liikaa (1997, IMDb).

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.