Loma

(Vacation, USA 2015)

Ohjaus: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein
Pääosissa: Ed Helms, Christina Applegate, Skyler Gisondo

Vacation (2015)
Vacation (2015)

Griswoldien perhe lähti alun perin USA:n manteretta halkovalle lomamatkalleen vuonna 1983 komediaelokuvassa Faijalla hommat hanskassa. Perheeseen kuuluivat isä Clark (Chevy Chase), äiti Ellen (Beverly D’Angelo), tytär Audrey (Dana Barron) ja poika Rusty (Anthony Michael Hall). Griswoldin perheen sekoilua on nähty sen jälkeen useammassa elokuvassa, kuten Joulupuu on kärvennetty (1989).

Viime vuonna ilmestyneessä Loma-elokuvassa (2015) Rusty Griswoldilla (Ed Helms) on oma nelihenkinen perheensä, johon kuuluvat vaimo Debbie (Christina Applegate) ja kaksi poikaa James (Skyler Gisondo) ja Kevin (Steele Stebbins). Kuten arvata saattaa perhe lähtee automatkalle halki USA:n! Tavoitteena on täydellinen loma, kuten jo vuonna 1983.

Aluksi idea leffasarjan uudelleenlämmittelystä tuntui typerältä, mutta typeryydessään Loma on melko viihdyttävä komediasekoilu. Ehkä osin Ed Helmsin takia elokuva tuntuu myös Kauhea kankkunen (2009) -leffan spin-offilta – hyvällä tavalla. Plussaa ovat myös Chevy Chasen ja Beverly D’Angelon pienet roolit elokuvan lopussa.

Kesä on parhaimmillaan kepeää aikaa. Vaikka laadusta voi joutua tinkimään, Loma sopii kesään. Hyvää kesää siis kaikille!

IMDb / Elonet

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.