Leffailta Pierce Brosnanin kanssa

Britannian Esquire-lehti järjesti viime sunnuntaina 19.4.2020 verkkolähetyksen, jossa katsojat kutsuttiin katsomaan elokuva 007 ja kultainen silmä (GoldenEye, 1995) päätähti Pierce Brosnanin kanssa. Itse elokuvaa ei striimattu.

Pierce Brosnan 19.4.2020 verkkolähetyksessä (Esquire UK, YouTube)

Ideana oli, että koronaviruksen takia koteihinsa sulkeutuneet katsojat ympäri maailmaa käynnistävät leffan kotonaan ja Brosnan kommentoi elokuvaa sen edetessä. Kyseessä oli siis virtuaalinen kimppakatselu ja Brosnanin kommenttiraita ensimmäiseen Bond-leffaansa.

Toteutuksen kannalta olisi saattanut olla parempi, että lähetyksessä olisi ollut mukana haastattelija, moderaattori tai kollega. Nyt irlantilaisnäyttelijä istui yksin kotonaan Havaijilla ja vastaili aiemmin tulleisiin kysymyksiin sekä muisteli menneitä.

Kaksituntisen monologinsa aikana Brosnan muisteli lämmöllä näyttelijäkollegoitaan ja ammattitaitoisia stunt-ryhmiä. 007 ja kultainen silmä -elokuvan alkujaksossa on useampi huikea stuntti, joita Brosnan kävi läpi. Koska kyseessä oli Bond-leffa, puhetta oli tietysti myös Omega-kelloista ja Aston Martin- ja BMW-autoista.

Lähetys on katsottavissa tallenteena YouTubessa. Jos Bond-leffat kiinnostavat, niin ei muuta kuin video päälle ja GoldenEye-leffa pyörimään!

Uuden Bond-leffan nimi on Spectre

Olen perinteisesti aina uutisoinut uusista James Bond -elokuvista. Tänään julkaistiin tieto seuraavasta, järjestyksessä 24:stä elokuvasta, jonka nimi on kutkuttavasti Spectre. Elokuvan ohjaa Sam Mendes ja sen on määrä olla ensi-illassa 6.11.2015. Bondina on tietysti Daniel Craig. Muita projektiin kiinnitettyjä näyttelijöitä ovat mm. Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear ja Christoph Waltz.

Katso myös: www.007.com ja IMDb

007 Skyfall -traileri

Tässä tulevan James Bond -elokuvan virallinen traileri. Elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 26.10.2012. Kuten videon kommenteissakin todetaan, on hieman harmillista, että viimeisimpien Bond-leffojen nimiä ei ole suomennettu. Kyllä suomi taipuu yhä toimintaleffojen nimiksi.

Ensi kuva Skyfall-leffasta

Ensimmäinen still-kuva uudesta James Bond -leffasta on julkaistu, ja tässä se on. 007 Skyfall saapuu elokuvateattereihin 26.10.2012. www.007.com

Kuva: © 2012 Danjaq, LLC, United Artists Corporation and Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved.