Suositukset

Leffojen suosittelu lienee elokuvia koskevan verkkokirjoittelun mielenkiintoisinta antia. Tälle sivulle on koottu sekä minun että lukijoiden suosituksia. Suositellut elokuvat on blogissa varustettu oheisella logolla.

Suosittelen

Seuraavassa on listattu ne 92 elokuvaa, joita olen tällä sivustolla suositellut. Olen pyrkinyt säästelemään suosituksia, mikä tarkoittaa, että monet muutkin leffat ovat katsomisen arvoisia, mutta nämä nyt eritoten:

Lukijat suosittelevat

Jottei sivuston tarjoama näköala kävisi liian yksipuoliseksi, toivon, että tekin suosittelisitte hyviä elokuvia. Alla on lueteltu jo suositellut elokuvat. Elokuvan nimeä klikkaamalla pääsee blogimerkintään, jos sellainen on. Kirjaa oma suosituksesi (so. lisää kommentti viestiketjuun)

Serkku suosittelee

Serkku suosittelee on vuoden 2008 alussa aloitettu osio blogissani. Elokuvasuositukset ja arvioni tähän mennessä:

2 vastausta artikkeliin “Suositukset”

  1. Wes Andersonin Steve Zissoun vedenalainen maailma – The Life Aquatic, vai jokos tämä oli täällä? Katselin sen taas kerran juuri äsken ja se vaan toimii, loppupuolen aavistuksenomaista tyhjäkäyntiä lukuunottamatta.

    Seuraavana vuorossa saman ohjaajan (ja osittain sama posse) The Squid and the Whale.

    1. Joo, Zissou pitäisi katsoa uudelleen. The Squid and the Whale on myös hyvä. Muistelin, että olisin siitä blogissakin kirjoittanut, mutta enpä olekaan.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.