Unofficial Galaxies -kesänäyttely

Kävin tutustumassa Tampere-talon Unofficial Galaxies -kesänäyttelyyn, jossa on heinäkuun ajan esillä yksi maailman suurimmista yksityisistä Tähtien sota -kokoelmista. Näytteillä on keräilyesineitä, rekvisiittaa, pukuja ja lelufiguureja.

Tampere-talon Unofficial Galxies -näyttelyssä pääsee tutustumaan Tähtien sota -fanimaailmasta tuttuihin keräilyesineisiin, rekvisiittaan, pukuihin ja harvinaisiin lelufiguureihin.

Kokoelman ehkä näyttävin esine on luonnollisen kokoinen aavikkokiituri, joka on ostettu alkuperäistrilogian kotina toimineelta Lontoon Elstree-studiolta. Myös erilaiset avaruusaseet, puvut ja haarniskat ovat näkemisen arvoisia.

Näyttelyn yksi vetonaula on luonnollisen kokoinen aavikkokiituri.

Näyttely on rakennettu Tampere-talon ensimmäiseen kerrokseen ja siinä kuljetaan kohtauksesta toiseen Kuolemantähdellä, Ewok-kylässä ja avaruusgangsteri Jabban palatsissa.

Unofficial Galaxies -näyttely on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde, jos Tähtien sota kiinnostaa. Kuten näyttelyn nimestäkin käy ilmi, sillä ei ole yhteyttä viralliseen Star Wars -brändiin tai tekijänoikeudet omistaviin yrityksiin, vaan kyse on yksityisomistuksessa olevan kokoelman esittelystä.

Star Wars -käsikirjoitus vuodelta 1977

Unofficial Galaxies -näyttely
Tampere-talo
1.-31.7.2022

Lue lisää

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.